nieuwsflits_4_september_2021

04 september 2021


Nieuwsflits: informatieavond fusie, ALV, wegwerkzaamheden Karl Lotsylaan en najaarscompetitie

Het bestuur, de jeugdcommissie en de technische commissie hebben niet stilgestaan, er is allemaal reuring op ons park. Graag vragen wij jullie aandacht voor de volgende belangrijke data:

  • 5 september  :  Ouder-kind toernooi
  • 9 september  :  Informatieavond fusie
  • 13 september:  Start werkzaamheden Karl Lotsylaan fase 1 (van Zaanlandia tot brandweer)
  • 23 september:  Algemene Ledenvergadering fusie
  • 1 november   :  Start werkzaamheden Karl Lotsylaan fase 1 (van Zaanlandia tot de Gouw)

Op 9 september zullen de besturen van de Gouw en LTVZ de leden bijpraten over het proces voor de fusie, en lichten we de financiën en plannen toe. Op 23 september is er een officiële ALV gepland om dit te bekrachtigen.

Aan de bezoekers het verzoek om het vaccinatiebewijs mee te nemen, zodat wij meer geïnteresseerden een plekje kunnen geven in het paviljoen. En wellicht ten overvloede: graag thuisblijven bij klachten.

Maandag 13 september starten de werkzaamheden op de Karl Lotsylaan. Er kan dan niet meer geparkeerd worden bij Zaanlandia. Het fietspad langs de Gouw blijft bereikbaar en er komt een tijdelijk parkeerterrein. Daarvoor komt ook nog een mooie tekening, maar dit is ongeveer het idee, parkeerplaats met looppad en verlichting.

Najaarscompetitie 2021 van 17 september tot 30 oktober

Nog een paar weken en dan kunnen we eindelijk weer competitie spelen. Lang niet zo druk als in het voorjaar, maar vast zeker net zo gezellig. Vooral de vrijdagavond zal druk bezet zijn vanaf 19:00 uur, dus dan is niet of nauwelijks ruimte voor vrij spelen. De zaterdagcompetitie zal vanaf 12 uur alle banen nodig hebben (naast de lesbaan) maar dan zijn er einde middag of in de avond wel weer voldoende banen beschikbaar zijn voor vrij spelen.

Ook op de zondagen zal het druk zijn, vooral met jeugd, en dan is er in de loop van de middag pas wat ruimte voor vrijspelen.

Daarnaast staat ook de wintercompetitie voor de deur. Komende week kan daarvoor worden ingeschreven. Voor speeldata, info of inschrijving, stuur even een berichtje naar Andre Bergsma, 06-53639201   

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 616 6605

Sportpark Oostzijderveld

Karel Lotsytlaan 6
1508 EA Zaandam