Een volgende stap naar nieuwbouw gezetĀ 

26 juli 2021

Beste LTVZ’er, beste TV De Gouw’er,
De aanleg van het nieuwe tennis- en padelpark en nieuw clubgebouw voor De Gouw en LTVZ kan nu echt beginnen. De gemeente en de beide tennisverengingen tekenden deze week de overeenkomst. In deze overeenkomst zijn afspraken gemaakt tussen de gemeente en de tennisverenigingen over verantwoordelijkheden en verplichtingen voor de aanleg en gebruik van het park. Uiteraard nog wel onder voorbehoud van de goedkeuring van de algemene ledenvergadering van de Gouw en LTVZ.


Het opstellen van de overeenkomst en overeenstemming vinden is een lang proces geweest. Hierin zijn we ook samen opgetrokken met ZKV die tegelijkertijd met ons de overeenkomst met de gemeente hebben getekend. Met alle vertrouwen zien we de volgende stappen richting bouw tegemoet. Op dit moment wordt door aannemer Jan Vet B.V. een bouwbegroting gemaakt voor het nieuwe clubhuis op basis van de bouwtekeningen van NUNC. Tegelijkertijd wordt gestart met de aanbesteding voor de aanleg van de nieuwe banen. Wij zullen op beide processen nauw betrokken zijn.
 
Wethouder Gerard Slegers ondertekent onder toeziend oog van Jan van Niekerk (stuurgroep fusie) en onder genot van gebak, de overeenkomst. 

Ondertekening overeenkomst


Noteer de volgende data in uw agenda!
Wij vinden het belangrijk jou als lid goed te informeren over de volgende stappen. Dit betekent dat wij nieuwsberichten sturen op het moment dat er ontwikkelingen zijn. Noteer ook de volgende data in jouw agenda die van belang zijn voor het fusieproces:
•    9 september voorlichtingsbijeenkomst fusie
•    23 september ALV m.b.t. akkoord op plannen (voorstel tot fusie)
•    11 november ALV m.b.t. akkoord met fusie


Nieuwbouw, nieuwe vereniging, nieuwe uitdagingen
Als de leden in het najaar instemmen met de fusieplannen, komt er vanaf 2022 een nieuwe tennisvereniging en een modern nieuw tennispark. Een tennis en padelcomplex op een gloednieuw sportpark. Dat biedt kansen en nieuwe uitdagingen. De huidige besturen van beide tennisverenigingen geven dan, conform de regelgeving, het stokje over aan een nieuw bestuur. Dit betekent dat we jou keihard nodig hebben. Lijkt het je interessant en leuk om een bijdrage te leveren aan het verder ontwikkelen van een moderne tennisvereniging, dan is dit jouw kans! Graag bespreken we met jou de mogelijkheden. Je kunt ons hier altijd over aanspreken. 


HOOP Overdriver toernooi
Heb je zin om binnenkort een toernooi te spelen? Je bent van harte welkom bij het HOOP Overdriver toernooi ! Van 9 t/m 15 augustus wordt het toernooi gespeeld bij LTVZ.

Inschrijven kan via: HOOP Overdriver Toernooi

Groeten,
Paul, Marieke, Ger, Jan, Nils, Huub, Swante en Marjoleine

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 616 6605

Sportpark Oostzijderveld

Karel Lotsytlaan 6
1508 EA Zaandam