Aangescherpte Corona regels

30 september 2020

30 september 2020, Aangescherpte Corona regels

Beste Leden,

Zoals de meesten van jullie hebben vernomen zijn er nieuwe Corona maatregelen die wij met jullie willen delen. Hierbij de meest relevante:

  • Het paviljoen is weer tot nader order gesloten. De toiletten, douches en kleedkamers zijn open en worden regelmatig schoongemaakt.
  • Er mag geen publiek aanwezig zijn op het park. Voor ouders van jeugdleden t/m 17 jaar geldt dat zij alleen mogen kijken wanneer zij hun kind naar een andere vereniging brengen (als chauffeur) voor het spelen een wedstrijd (competitie en toernooien). Zij worden dan gezien als begeleider en mogen blijven kijken. Als een jeugdlid t/m 17 jaar op ons eigen park speelt, dan worden ouders (ook als ze het kind brengen naar de club) als toeschouwer gezien en mogen zij niet blijven kijken. Dit geldt ook voor trainingen. Wij vragen jullie weer om de kinderen bij het speeltuintje af te zetten.
  • Gezelschap tot maximaal 4 personen. Voor sportteams geldt hier een uitzondering zolang de training of de wedstrijd duurt.
  • Groepen buiten tot maximaal 40 personen en binnen tot maximaal 30 personen, uitzondering voor sportwedstrijden.
  • Wij blijven gebruik maken van de ClubApp voor het vooraf online reserveren van een tennisbaan voor vrijspelen handhaven. De reservering geeft dan ook recht op een plaats in het clubhuis of op het terras. Bij wedstrijden zoals clubkampioenschappen en toernooien kan de wedstrijdtijd gelden als reservering.
  • De lichten gaan direct na de laatste training uit.

BELANGRIJK: wij moeten alle bezoekers van het paviljoen en terras vragen om hun gegevens achter te laten en moeten de vragen van de corona-gezondheidscheck zijn gesteld. Dit geldt dus voor spelers (tennissers die vrij spelen en/of les hebben) en begeleiders die in het clubhuis of op het terras plaatsnemen. De gegevens worden gebruikt voor bron- en contactonderzoek en worden na 2 weken verwijderd.

De ‘corona-coördinator’ van TV de Gouw is Marieke Heida, de secretaris. Deze ‘coördinator (toezichthouder) ziet toe  op het naleven van de regels maar is NIET aansprakelijk als er corona-regels worden overtreden. Aansprakelijk is de overtreder;

De Corona website van de KNLTB heeft heel veel informatie, en geeft antwoorden op veel vragen. Voor de registratie maken wij gebruik van https://checkgesprek.nl, conform AVG (privacy) regels. De posters zullen komende week opgehangen worden op het park.

Hoe dit werkt:

001. Check in - Scan de QR-code op de duidelijk herkenbare Checkgesprek-poster bij de ingang met je smartphone camera of de gratis app.

002. Checkgesprek - Voer kort een digitaal checkgesprek over je actuele gezondheid en vul één of meerdere persoonsgegevens in.

003. Groene kaart - Geen klachten? Ontvang dan een groene kaart. Toon deze aan het personeel van de locatie.

004. Check uit - Scan de QR code bij de uitgang bij het verlaten van de locatie.

 

Nieuwscategorieën

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 75 616 6605

Sportpark Oostzijderveld

Karel Lotsytlaan 6
1508 EA Zaandam