16 november 2020 Nieuwsbericht vanuit het bestuur

18 november 2020


16 november 2020 Nieuwsbericht vanuit het bestuur

Beste Leden, Even geen update met alleen extra Corona maatregelen, maar ook enkele nieuwsberichten vanuit het bestuur.

Vanaf morgen 19 november 2020 mag er weer gedubbeld worden!!!!!

In de zomer hadden we jullie bericht over het nieuwe park. Daar zit gang in. Met trots kunnen wij jullie de onderstaande tekening van het nieuwe park laten zien. We zijn in de laatste fase voor wat betreft een overeenkomst met de gemeente en LTVZ over de bouw en het gebruik van het park. Hier zit vele uren werk in.

Maar het gaat een prachtig park opleveren, zo is onze verwachting. Eindelijk kunnen we ook gaan schakelen over het nieuwe park, zoals de banen, de inrichting, verlichting etc.

Voor wat betreft een keuze voor de banen hebben wij een ‘baancommissie’ opgericht die zich daarover gaat buigen. Zodra wij hier concrete ideeën over hebben, zullen wij die delen met jullie en jullie consulteren.

Een aantal vrijwilligers heeft zich al gemeld voor het nieuwe park, maar we kunnen nog meer hulp gebruiken. Als je een steentje bij wil dragen, horen wij het graag!

Penningmeester gezocht

Omdat Bjorn Zwart gaat verhuizen zijn wij op zoek naar een penningmeester die samen met Rahul Klop op de centen let. Wie biedt zich aan?

Reminder Mocht je besluiten om te stoppen met tennis, de uiterste opzegtermijn is 1 december.

Tennis competitie 2021 Hoe leuk en vooral hoe gezellig het is om competitie te spelen hebben we allemaal in september en oktober weer gezien. Onder mooie weersomstandigheden en met behulp van een uitstekenede nieuwe bar bezetting waren het 5 leuke weekenden… Jammer, jammer dat de corona weer kwam opzetten en de competitie is stil gelegd. Ook over de voorlopig uitgestelde winter competitie is het nog afwachten wanneer we die kunnen gaan spelen. Maar er is ook goed nieuws…..

WE KUNNEN WEER INSCHRIJVEN VOOR DE VOORJAARSCOMPETITIE 2021. U kunt het formulier wat is bijgevoegd aan deze nieuwsbrief downloaden 

Afgelopen jaren hadden we tussen de 40 en 50 competitieteams, dus daar rekenen we nu ook weer op.  Bij de senioren zien we een duidelijke verschuiving van de zondag naar de zaterdag en naar de vrijdagavond. KNLTB onderkent dit ook en heeft dan ook nu een kortere gemengd competitie met 5 wedstrijden i.p.v. 8 wedstrijden op zondag. Daarnaast zijn er 2 nieuwe vormen op de zaterdag overdag.

inschrijfformulier_senioren_voorjaarscompetitie_991.pdf

Nieuwscategorieën