Kopen voor T.V. de Gouw

Kopen voor TV De Gouw

Tennisvereniging De Gouw is aangesloten bij Kopen voor je Club. Met deze eenvoudige en lucratieve clubactie hopen we op een flinke bijdrage om veel van onze plannen te kunnen realiseren. Het kost ons geen extra geld, tijd of moeite. Slechts één muisklik extra. 

T.V. de Gouw krijgt: ongeveer 30 euro als jij een nieuwe laptop bij Coolblue koopt. Een weekendje Noordwijk via Booking levert ongeveer 15 euro op en een complete vakantie vaak meer dan 100 euro! Wehkamp beloont je club met ongeveer 8%: 100 euro (kinder-)kleding spaart dus 8 euro voor je club! Dat zijn serieuze bedragen, en zeker als iedereen meedoet. Een bosje bloemen, gereedschap, vliegtickets en kado’s voor alle verjaardagen koop je natuurlijk ook online. Ook hebben we veel webwinkels die sportartikelen verkopen. Via de webwinkels op onze eigen speciale actiepagina is bijna alles te koop. 

Hoe werkt het?
1. KLIK naar onze speciale actiepagina: Kopen voor TV De Gouw 
2. SHOP zoals je bent gewend en zoveel je maar wilt
3. en SPAAR tot 8% van elke online aankoop

Zo eenvoudig is het!! En iedereen kan meedoen: ouders, buren, fans, big-spenders en shop-aholics.

Aangesloten webwinkels
In totaal zijn er ongeveer 40 verschillende webwinkels beschikbaar: Coolblue, Wehkamp, HEMA, Intertoys, Booking.com, Vliegtickets.nl, Decathlon, Aktiesport, Blokker, Ritel, Lidl, O'Moda, Kleertjes.com, Bijenkorf, Praxis, en nog veel meer. Voor bijna elk product is wel een webwinkel.

Just do it!
Door jouw extra muisklik kan onze club veel extra inkomsten verkrijgen.
Het is zonde als we dit “gevonden geld” niet voor onze club sparen.

Bekijk snel de huidige opbrengst of probeer Kopen voor TV De Gouw gewoon eens uit.
Ga naar Kopen voor TV De Gouw